Kontajnery v lyžiarskom stredisku SKALKA

Využitie kontajnera je veľmi rôznorodé, môžete ho používať na osobné účely (bývanie, záhradná chatka), ale aj na firemné účely (priestory pre zamestnancov, predajne). Práve na účely podnikania, kedy potrebujete čo najrýchlejšie vytvoriť priestor, je kontajner správna voľba. Svoje o tom vie aj v lyžiarskom stredisku Skalka arena pri meste Kremnica.

Hoci to tak vonku nemusí vyzerať, ale zimná sezóna je v plnom prúde. K tomuto ročnému obdobiu bezpochyby patrí lyžovanie. Obľúbený zimný šport pre milióny ľudí po celom svete. Jedným z miest, kde sa môžete vybrať schádzať skvele pripravené svahy je práve už spomínané Lyžiarske stredisko Skalka arena, ktoré sa nachádza v pohorí Veľkej Fatry v Kremnických vrchoch neďaleko kráľovského mesta Kremnica.

V tomto areáli nájdete cez 5 km zjazdoviek, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších lyžiarov. Veľkou výhodou je aj bezplatné parkovanie priamo pod lanovkou. Nezabúdajú tiež na nadšencov snowboardingu, pre ktorých je tu dostatok priestoru. Pre milovníkov bežeckého lyžovania je  pripravených viac ako 50 km bežeckých trás. V skiareáli nájdete aj lyžiarsku školu a škôlku pre Vaše deti.

Kontajner typu D je správna voľba

Práve priestor lyžiarskej školy prešiel zmenou, novo ju nájdete v kontajneri typu D, ktorý dodala naša firma. Ide o obytný kancelársky kontajner v antracitovej farbe, s kazetovým obkladom s imitáciou dreva, ktorý bol upravený na mieru podľa požiadaviek zákazníka. Jednou z požiadaviek bolo použitie veľkoformátových okien.

Ďalší kontajner rovnakého typu bol dodaný pre zázemie požičovne lyží. Zaujímavosťou je, že tento kontajner bol spojený z dvoch modulov. Montáž týchto kontajnerov prebiehala priamo v skiareáli Skalka. Kontajnery vďaka svojmu dizajnu prirodzene zapadli do okolia a nijako nenarušujú tento priestor. Presvedčiť sa o tom môžete sami.

kontajnery v lyžiarskom stredisku Skalka
kontajnery v lyžiarskom stredisku Skalka
kontajnery v lyžiarskom stredisku Skalka

Obytný kontajner býva tiež súčasťou modulárneho systému výstavby. Možno teda použiť na bývanie jeden samostatný kontajner, alebo jednotlivé bunky skladať k sebe a vytvárať tak modulárne stavby. Najznámejšie a najzakladanejšie príklady týchto zostáv možno vidieť na stavbách ako dočasné zázemie robotníkov – tzv. stavebné bunky. Na osadenie takého obytného kontajnera nie je vo väčšine prípadov potrebné stavebné povolenie, ale postačí ohlásenie stavebnému úradu.

Kontajnery od nás majú

  • atb
  • betonárna
  • capital
  • Elastoria
  • ip
  • Kobex
  • LIDL
  • mms wood
  • Silnice a mosty
  • skb