Preprava kontajnerov v rámci Slovenska a Českej republiky

Naše služby v rámci výroby a predaja kontajnerov zahŕňajú samozrejme aj dopravu obytných, kancelárskych, skladových alebo aj odpadových kontajnerov, na adresu zákazníka. Transport kontajnerov zabezpečujeme kamiónmi s návesmi „plato“, vždy po dva kusy kontajnerov aby to našich zákazníkov vyšlo čo najlacnejšie. Túto formu dopravy zabezpečujeme na dlhšie vzdialenosti, a nateraz našou najvzdialenejšou destináciou, do ktorej sme dodávali kontajner sú Karlové Vary v Českej republike. Na kratšie vzdialenosti využívame menšie vozidla vybavené manipulačnou rukou. Tieto vozidla sú ale podstatne drahšie a neoplatí sa ich využívať na vzdialenosť väčšiu ako 100 km.

Přeprava kontejneru
2

Auto s manipulačnou rukou je dostupná služba v každom okresnom alebo aj menšom meste, kde sídli stavebná firma, predajňa stavebného materiálu alebo firma zabezpečujúca prepravu aj takýchto kontajnerov, preto väčšie vzdialenosti kombinujeme dovozom s návesom plato a objednávkou vykládky u miestnej firmy bližšie k miestu dodania.

Pred privezením kontajneru na miesto jeho určenie je vždy vhodné osloviť miestnu firmu (zabezpečujúcu vykládku kontajneru), s požiadavkou o kontrolu dostupnosti miesta určeného na umiestnenie kontajneru. Výška kontajneru na návese môže presahovať 350 cm a preto je dobré si preveriť všetky možné nástrahy ako sú mosty, viadukty, káble elektrického alebo telekomunikačného vedenia, konáre stromov, zákruty alebo iné objekty, ktoré by mohli spôsobiť prekážku pri prevoze. Obzvlášť konáre stromov môžu pôsobiť nenápadne alebo nepodstatne ale pri kontakte s povrchom kontajneru môžu spôsobiť veľmi nepekné škrabance.

Každý z našich kontajnerov ma pevnú celo-zváranú jakľovú konštrukciu a na streche štyri závesné oká slúžiace na zdvihnutie a manipuláciu s kontajnerom. Tieto závesné oká sú umiestnené za atikou kontajneru. Na bočných stranách sú dodatočné oká slúžiace pre fixáciu kontajneru počas prepravy, ktoré je neskôr po transporte možné odskrutkovať a otvor uzatvoriť plastovou záslepkou (záslepky dodávame vo vnútri každého kontajneru).

3
4

S prepravou vždy pomôžeme, poradíme a zabezpečíme ju vždy tak aby bola čo najefektívnejšia. Je dôležité si ale uvedomiť, že kontajner nie je balíček z eshopu, ktorý k vám privezie kuriér pred dvere vášho domu na druhý deň od objednávky. Objednávka transportu obytného kontajneru je trocha náročnejšia a vyžaduje si dôslednejšiu logistiku s časom na naplánovanie trasy prepravy. Už len samotná hmotnosť, u kontajneru s rozmermi 2,5 x 6,0 metrov, sa pohybuje okolo 2500 kg, čo napovedá o trocha väčšom balíčku pri jeho dodávke..

Ak potrebujete poradiť stačí zavolať alebo napísať email.

Email: office@rbl-trade.com

 Mob.: + 421 910 484 800

Kontajnery od nás majú

  • atb
  • betonárna
  • capital
  • Elastoria
  • ip
  • Kobex
  • LIDL
  • mms wood
  • Silnice a mosty
  • skb