Skladové kontajnery: Praktické riešenie pre všetky potreby

V aktuálnom období, kedy rastie potreba priestoru na uskladnenie rôznych vecí, sa skladové kontajnery stávajú stále populárnejšou voľbou ako pre jednotlivcov, tak pre firmy. Bez ohľadu na to, či potrebujete uložiť domáce náradie, tovar pre vašu firmu alebo produkty pre váš e-shop, skladové kontajnery predstavujú praktické, bezpečné a efektívne riešenie.

Rýchle a jednoduché riešenie

Skladové kontajnery predstavujú najrýchlejší a najlepší spôsob, ako získať ďalší skladovací priestor. S ich univerzálnosťou je možné ich využiť kdekoľvek a kedykoľvek. S rozmermi 2,2 metra na šírku a výšku a dĺžkou od 2 do 6 metrov ponúka dostatok priestoru pre rôzne potreby.

skladový kontejner

Montáž skladového kontajnera

Montáž skladového kontajnera typu C je jednoduchá a vyžaduje minimálne náradie. Stačí kľúč číslo 17, kľúč T40 a skrutkovač. Vďaka pozinkovaným profilom a trapézovému plechu je kontajner odolný a pevný.

Využitie skladových kontajnerov:

Kontajnery sú ideálnym riešením pre širokú škálu potrieb v rôznych prostrediach. Ich flexibilita a praktickosť umožňujú využitie v mnohých situáciách:

Pre domácnosti: Skladové kontajnery sú ideálnym riešením na ukladanie sezónnych vecí, náradia, záhradného vybavenia a ďalších domácich potrieb. Pomáhajú udržiavať veci organizované, chránené a ľahko dostupné.

Pre firmy: Firmy využívajú skladové kontajnery na optimalizáciu skladovania tovaru, rozšírenie kancelárskeho priestoru alebo zjednodušenie procesov distribúcie a logistiky. Poskytujú rýchly a efektívny spôsob, ako získať ďalšiu skladovaciu kapacitu alebo prispôsobiť priestor novým potrebám.

Pre e-shopy: Kontajnery predstavujú efektívne riešenie pre skladovanie tovaru, rýchle spracovanie objednávok a flexibilitu v reakcii na sezónne zmeny dopytu. Pomáhajú udržať skladové priestory organizované a umožňujú rýchlu expedíciu tovaru zákazníkom.

Táto multifunkčnosť a praktickosť robí skladové kontajnery nevyhnutným prvkom pre efektívne uskladnenie a organizáciu v rôznych oblastiach života a podnikania. Bez ohľadu na potreby a priestorové obmedzenia, skladové kontajnery poskytujú flexibilné a spoľahlivé riešenie pre uchovanie a ochranu vašich vecí.

Ponuka kontajnerov

Spoločnosť Kontajnery ABC ponúka širokú škálu skladových a lodných kontajnerov, ktoré spĺňajú potreby jednotlivcov i firiem. S rôznymi veľkosťami a typmi kontajnerov poskytuje flexibilné a kvalitné riešenie pre skladovanie. Bez ohľadu na vaše potreby, Kontajnery ABC sú tu, aby vám pomohli získať efektívny a bezpečný priestor pre vaše veci a vybavenie.

alternativní bydlení budoucnosti

Skladový kontejner typu C:

Charakteristika:

- Jednoduchá montáž a demontáž.

- Veľmi rýchle zaistenie skladovacieho priestoru.

- Oceľová konštrukcia z trapézového plechu T-35.

- Pevná podlaha a steny z trapézového plechu, poskytujúce stabilitu a odolnosť.

- Dvojkrídlové dvere s uzamykateľnou kľučkou a závorou.

Technické špecifikácie:

- Rozmery: 2,2 m šírka x 2,2 m výška x dĺžka od 2 m do 6 m.

- Podlaha: pozinkované oceľové profily 60 × 40 mm, hrúbka steny 2 mm, doska hrúbka 32 mm.

- Bočné steny: trapézový plech pozinkovaný T-35 (0,75 mm), pozinkované profily 60×40 mm, hrúbka steny 2 mm.

- Dvere: dvojkrídlové, trapézový plech T-35, uzamykateľné na kľúč.

- Strecha: pozinkovaný plech T-35, pozinkované profily 60x40mm, hrúbka steny 2 mm.

- Nosnosť podlahy: 750 kg/m2.

Kontajnery od nás majú

  • atb
  • betonárna
  • capital
  • Elastoria
  • ip
  • Kobex
  • LIDL
  • mms wood
  • Silnice a mosty
  • skb