Skladový kontajner – najlepšie a najrýchlejšie riešenie na skladovanie

V dnešnej dobe sa často stretávame so situáciou, keď potrebujeme uskladniť veľa vecí (napríklad lyže, bicykle, stavebnú techniku ​​a materiál), avšak už nemáme priestor, kam by sme ich odložili. Mnoho bytových zástavieb dnes už tiež nemá svoje vlastné pivničné priestory, a veci ktoré sa nezmestia do bytu, nemáme kam uskladniť. Na všetky tieto problémy spojené so skladovaním existuje jednoduché riešenie – skladový kontajner.

Jedná sa o najrýchlejšie a najlepšie riešenie na skladovanie na stavbách a na rozšírenie skladovej kapacity. Možnosť použitia kedykoľvek a kdekoľvek z neho robí univerzálne riešenie. Kontajner má rozmer 2,2 m na šírku, 2,2 m na výšku s dĺžkou od 2 do 6 metrov.

Skladový kontajner typu C

vyznačuje sa predovšetkým jednoduchou montážou. Na jeho zostavenie budete potrebovať iba kľúč číslo 17, kľúč T40, ktorý je súčasťou balenia, a hviezdicový skrutkovač. Tento kontajner je vyrobený z trapézového plechu T-35. Pozinkované profily o rozmere 60×40 mm, ktoré sú pripevnené k podlahe kontajnera a streche pomocou uholníkov, dodávajú potrebnú pevnosť tohto kontajnera.

Samotná montáž je veľmi jednoduchá. Najdôležitejšie je umiestnenie kontajnera na stabilný a zarovnaný povrch. Položíme podlahu a k tej postupne priskrutkujeme prvé dve steny kontajnera. Ďalším krokom je primontovanie zadnej steny. Potom musime nainštalovať dvere kontajnera. Postup je rovnaký ako pri zadnej stene, musíme nasunúť rám cez plech. Zostávajúcou časťou, ktorú je potrebné namontovať je strecha. Teraz inštalujeme rohy spájajúce strechu so stenami kontajnera. Na rohové stĺpiky používame skrutky M10 – 35 mm, na strechu skrutky T10 – 35 mm, a na zvyšok skrutky M10 – 70 mm. Nesmieme zabudnúť použiť aj podložky. Vnútri kontajnera sú na skrutky (70 mm), prichystané samoistiace matice pomocou podložiek. Spodný profil zárubne priskrutkujeme k podlahe kontajnera pomocou skrutiek do plechu. Kľučku inštalujeme do dverí pomocou hviezdicového skrutkovača.  Montáž skladového kontajneru zvládne jeden zručný kutil s pomocníkom.

V ponuke našej firmy nájdete široký výber skladových kontajnerov, ktoré sú dostupné v rozmeroch 2, 3, 4, 5 a 6 metrov. Doprava zabezpečená po dohode a upresnení miesta dodania.

Skladový kontajner

Skladový kontajner
Skladový kontajner
Skladový kontajner
Skladový kontajner

Kontajnery od nás majú

  • atb
  • betonárna
  • capital
  • Elastoria
  • ip
  • Kobex
  • LIDL
  • mms wood
  • Silnice a mosty
  • skb